Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Eveniment editorial AJUNGE educatie

Vineri, 14 iunie, ora 18. 58, la Café Bohème, Strada Caderea Bastiliei, nr. 11, peste drum de ASE - cladirea veche. Citind-o, ne inarmam cu intregul arsenal de tehnici si mijloace de care avem nevoie pentru a ne apara de agresivitatea si minciuna celor ce doresc sa ne bage cu orice pret produsele lor pe gat. "

Cumparatori (dar si vanzatori) de pretutindeni, sunteti asteptati la cele doua lansari!

AJUNGE! - cartea care iti deschide ochii si iti inchide punga!

AI CURAJ SA VII LA LANSARE? Acest fapt ii confera lucrarii o valoare cu totul aparte. Iar lucrurile despre care scrie le cunoaste nu numai din cele peste 500 carti care au stat la baza prezentei lucrari, ci si din experienta directa. Autorul v-a pregatit cateva surprize!

2. Joi, 6 iunie, ora 13:58, la Libraria Mihai Eminescu (langa Universitatea) Bd. Regina Elisabeta nr. 16, Bucuresti. Lucrarea este completata de site-ul www. antivanzari. ro, in care gasesti multe alte lucruri interesante care nu au mai incaput in carte.

Vanzatori si cumparatori de pretutindeni, uniti-va!

Si veniti la cele doua lansari programate pana acum:

1. A aparut cartea "AJUNGE! Ghidul incomod al cumparatorului modern" de Doru Marculescu, la editura eLiteratura (www. eLiteratura. net), in editie tiparita si in editie electronica. Veti degusta (pe gratis!) GOGOSI! La propriu si la figurat.

O carte despre cum isi bat joc profesionistii in vanzari si publicitate de masa larga si compacta a cumparatorilor.

Autorul este din lumea lor - a specialistilor in vanzari si a cumparatorilor decizionali - deci, da din casa!

Citeste "Ajunge!" si descopera putregaiul si minciuna din lumea agresiva a agentilor de vanzari si a firmelor de publicitate.

Invata cum sa-ti aperi buzunarul si sa nu mai cumperi toate prostiile pe care ti le baga pe gat profesionistii in vanzari.

Despre AJUNGE!

Anatoli Ciucurovschi,Managing Director, Brandbuilders:

"Trecand peste limbajul argotic, Ajunge! - cursul antivanzari al lui Doru Marculescu - este o carte Mare, care va fi citita de generatii de oameni de vanzari si de consumatori.

Ei, bine, chiar daca si tu ai gandit la fel despre anumite situatii descrise in carte, poate ca nu ai avut autoritatea, determinarea sau curajul sa o spui.

Sper ca, in cele din urma, aceasta carte sa schimbe modul de gandire al departamentelor de vanzari, al consumatorilor si al marilor companii, in general.

Ajunge! va reaminti oamenilor de vanzari, inca o data, daca mai era nevoie, celebra fraza a lui Ogilvy: Consumatorul nu e prost, e nevasta ta!"

Vasile Poenaru, editor

"Doru Marculescu scrie despre ceea ce stie foarte bine. A lucrat la cartea de fata timp de cinci ani si a tesut in ea, cu umorul si obiectivitatea care il caracterizeaza, tot ce trebuie sa stim despre vanzare-cumparare in conditiile de astazi. De mai bine de 15 ani ofera training si consultanta in aceste domenii. Autorul are o experienta bogata, de zeci de ani, in vanzari, marketing, publicitate, management.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com