Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Elevii din 15 scoli bucurestene educatie

Produsele AstraZeneca se adreseaza unor arii terapeutice cum ar fi cele cardiovasculare, neuropsihiatrice, gastrointestinale, oncologice, infectioase si respiratorii. De asemenea, sunt parteneri ai evenimentului si Primaria Municipiului Bucuresti, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a Sectorului 1 si Inspectoratul Scolar al Sectorului 1.

AstraZeneca este o companie farmaceutica anglo-suedeza, prezenta in peste 100 de tari, care numara peste 65. 000 de angajati. Anul acesta si copiii se implica in campania de informare si educare publica in privinta astmului. Astfel, incepand de joi, 23 aprilie, aproximativ 1. 000 de elevi de clasa a patra, din 15 scoli din Sectorul 1 al capitalei, vor realiza desene pe tema "Respir usor si iubesc aerul".
Acestea vor fi expuse in Parcul Herastrau, iar autorii lor vor fi premiati, cu prilejul Zilei Mondiale a Astmului, manifestare care se va desfasura in toata lumea, inclusiv in Romania, in data de 5 mai.
Organizata in fiecare an de catre Initiativa Internationala pentru Astm (GINA), in colaborare cu diverse institutii si ONG-uri, Ziua Mondiala a Astmului este initiata anul acesta in Romania de catre AstraZeneca si de Societatea Romana de Pneumologie.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com