Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Eco Forum la Universitatea educatie

Colaje ecologice sau picturi, fotografii si lucrari de grafica computerizata cu mesaj ecologist, cu alte cuvinte un numitor comun pentru comunicarea vizuala: mediul inconjurator. Imaginatia a prins viata iar Concursul a antrenat in joc 700 de participanti, elevi (cls. Va fi amenajat un spatiu de lucru pentru tinerii artisti graffiti. Pot fi vizionate pana atunci pe site-ul www. cutezatorii. ro.

Organizatori: Editura LVS Crepuscul, Ploiesti - Revista Cutezatorii, Universitatea Ecologica, Bucuresti. Este a doua editie cand li se propune un debut in rolul de jurnalist. Sponsori: BauMax, Infracons, Betty Ice, Avon Cosmetics Romania, Colgate-Palmolive (Romania), Rulez. Parteneri media: Radio Romania Actualitati, Radio Kiss FM, Radio Impact FM, Televiziunea Valea Prahovei TV. Aceeasi idee, exprimata printr-o diversitate de voci si mesaje. Copiii nu s-au oprit aici. La ora 10:00, vor debuta simultan o serie de activitati pe teme ecologiste, sub genericul: "De la Eco Fun la Eco Forum", la care sunt invitati sa participe toti cei preocupati de starea mediului inconjurator.

Tonul il va da un grup format din 11 artisti grafitti de varste diferite (14-25 de ani), elevi, studenti si nu numai, din Bucuresti si Ploiesti, cu un scop comun pe care il doresc bine realizat: «Eco Arta Urbana pentru o "Vedere" mai buna». I-IX) din 90 de scoli si 21 de judete ale tarii. Universitatea Ecologica din Bucuresti va fi sambata, 22 mai 2010 locul de intalnire al ecologistilor de toate varstele. Intr-o astfel de situatie se afla chiar Universitatea Ecologica ce si-a dorit o schimbare de perspectiva pentru sediul sau inconjurat de santiere si unitati industriale. Sloganul ii va reuni pentru o demonstratie ce integreaza artistic forme de street art (graffiti, stencil) si da o sugestie de revitalizare a peisajului urban, mai precis a zonelor urbane industrializate, in constructie sau a celor parasite. Parteneri: Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, Casa Corpului Didactic Prahova, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, unitati scolare din tara, Asociatiile Greenitiative, Cortina Verde, Bate Saua Sa Priceapa Iapa, Mai Mult Verde, Ecosophia, Fundatia "Sf. Dimitrie", Bucuresti. Festivitatea de premiere va incheia actiunea. Primii zece clasati la fiecare sectiune si grupa de varsta vor fi evidentiati si premiati alaturi de indrumatorii lor (parinti si dascali). La final proiectele lor, purtand mesaje cu semnificatii ecologiste, intr-o varietate de culori si teme vor forma o bariera estetica intre Universitate si zona in constructie din vecinatate.

Programul zilei va fi completat de o prezentare de costume din materiale reciclabile avand protagonisti un grup de prescolari din Constanta, o expozitie de produse din deseuri, un eco-dialog intre copii si invitati: reprezentanti ai ONG-urilor ecologiste, artisti, personalitati cu preocupari ecologice.

Actiunea are ca punct de plecare Concursul National Eco Fun, editia a III-a, "Fii creativ, protejeaza mediul! Transforma, nu arunca!". Lucrarile castigatorilor vor fi expuse la Universitatea Ecologica si se vor regasi in catalogul evenimentului.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com