Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  ECO SUD Diploma de Excelenta educatie

Campania s-a incheiat prin organizarea unui concurs la nivelul scolilor din Bucuresti si Ilfov, in urma caruia elevii au primit calculatoare, videoproiectoare, dar si 2 excursii la fabrici de valorificare a deseurilor din Romania.

ECO SUD, partener oficial al campaniei organizatede Grupul de Presa Reporter a primit "Diploma de Excelenta pentru rolul deosebit in desfasurarea Campaniei de Educatie Ecologica si Mediu".

"Dezvoltarea conceptului eco-civic in randul generatiilor de maine constituie primul pas in consolidarea unei schimbari de atitudine. Comunicat de presa

3 iunie 2011, Centrului de Pregatire a Pompierilor "General de Brigada Corneliu Stoicheci"

Prima etapa a proiectului "EcoAtitudine=Responsabilitate, Informatie, Actiune", editia 2011 s-a incheiat astazi, 3 iunie, printr-o conferinta de presa, urmata de festivitatea de premiere a celor 11 scoli din Bucuresti si Judetul Ilfov, participante la proiect.

In intervalul 15 martie - 3 iunie, peste 6000 de elevi ai claselor I-VIII din Bucuresti si Ilfov au avut ocazia sa-si dezvolte cunostintele despre ecologie, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic.

Astfel, in fiecare dintre scolile participante, "Ora de Ecologie" a fost organizata sub forma discutiilor interactive intre elevi si persoane publice, agenti economici si autoritati de mediu de pe plan local. De asemenea, elevii au luat parte la actiuni de colectare selectiva a deseurilor de ambalaje, dar si a deseurilor provenind din echipamente electrice si electronice. Prin sustinerea acestor proiecte facem primul pas in salvgardarea mediului inconjurator. "

Printre partenerii acestui proiect s-au numarat si Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Garda Nationala de Mediu, Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Bucuresti, Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, Garda Nationala de Mediu - Comisariatul Judetean Ilfov, Garda Nationala de Mediu - Comisariatul Bucuresti si Inspectoratul Scolar Judetean Ilfov. Informatii referitoare la modalitatile de colectare selectiva s-au regasit si in brosura "Eco Atitudine", distribuita tuturor elevilor claselor I-VIII.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com