Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  ECHIPA STUDENTEASCA A LUI MOS NICOLAE educatie

Alfred Rusescu - copii cu varste intre 2 si 14 ani;

Centrul Sfanta Ana - copii si adolescenti cu varste pana la 14 ani, cu deficiente grave si severe;

Centrul Crinul Alb - copii abandonati;

Centrul nr. 7 Vidra - adolescenti si tineri bolnavi de SIDA;

Casa Lidia - orfani cu varste intre 2 si 21 de ani. Tocmai de aceea, sarbatorile din decembrie au adus, si vor mai aduce, bucurii unora dintre cei pentru care viata este mai mult durere. Adevarata fericire o simti atunci cand altii se gandesc cu drag la tine. Sacii au fost umpluti cu varf si de catre conducerea universitatii, care a sprijinit total aceasta noua actiune umanitara.

"Sunt multe minuni pe care am vrea sa le infaptuim! Nu putem face asta in fiecare zi, dar luna sarbatorilor trebuie sa bucure pe cat mai multi. Primul pas a fost deja facut de Mos Nicolae. Laura Goran, prorector al Universitatii Spiru Haret.

Studentii si profesorii, o adevarata echipa a mosului, au dus cadourile in cinci centre de ocrotire a celor cu probleme:

Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Prof. dr. Doua sute de copii din centre de ocrotire si plasament au avut surpriza de a primi haine, dulciuri si alte cadouri din partea marii familii numite Universitatea Spiru Haret. Studentii si profesorii Universitatii Spiru Haret stiu acest lucru. Este grozav cand ai posibilitatea sa faci fericiti copii, batrani, macar un ceas, in fiecare zi, sa poti darui dragoste, prietenie, bunatate, sau, mai concret, pentru copii, intelegere, iubire, dulciuri si jucarii. " a declarat initiatoarea proiectului, conf. univ. dr.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com