Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Dr av cons pi Andra Musatescu educatie

Premiul a fost ca o incununare a aprecierii internationale pe care Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu le-au dobandit de-a lungul a peste 16 ani de activitate in domeniul proprietatii intelectuale.

De asemenea, Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu au la activ si alte premii internationale, precum: "Avocatul anului pe Proprietate Intelectuala in Romania", acordat de revista Corporate Intl Magazine 2011 si 2012 si "Societatea de Avocatura/ Cabinetul de Avocat al Anului in Romania pentru Rezolvarea Conflictelor" in 2011 si 2012, acordat de Acquisition International Magazine, "Societatea de Avocatura/ Cabinetul de Avocat al Anului in Romania pentru M&A" in 2012, acordat de Acquisition International Magazine si recomandari in topuri precum WTR1000, Chambers & Partners, Legal 500 etc. "Consideram ca studentii romani de la facultatile de Drept participanti ieri la procesul simulat avand ca domeniu dreptul proprietatii intelectuale au fost bine pregatiti, unii dintre acestia avand chiar o inclinatie deosebita catre acest domeniu". A declarat cons. jur. si cons. pi Nicolae Muresan, Partner, Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices.

Evenimentul a avut loc pe data de 19. 05. 2013 la Curtea de Apel din Bucuresti si a fost organizat de ELSA.

In juriu au mai fost avocati de la alte societati de avocatura din Romania, precum NNDKP si Bulboaca & Asociatii.

Despre ELSA

ELSA Romania este singura asociatie a studentilor la Drept care activeaza la nivel national, reunind aproximativ 700 de membri din Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara. Ideea de baza a fost promovarea legaturilor internationale si a intelegerii reciproce intre studentii la drept de ambele parti ale cortinei de fier.

Despre Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices (AMLIP)

In ultimii 16 ani, Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices s-au dezvoltat continuu, numarandu-se acum printre cabinetele de top din Romania.

Echipa este formata din tineri profesionisti, cu studii in Marea Britanie si in Romania si cu vaste cunostinte in legislatia Statelor Unite, acest lucru oferind cabinetelor o deschidere internationala.

Mai mult, avocatii si consilierii in proprietate industriala din cadrul acestor case sunt membri ai comitetelor de conducere ale celor mai prestigioase si importante organizatii internationale, atat in Europa cat si in lume, unde sunt extrem de activi, conlucrand cu ceilalti colegi din alte state la redactarea de rapoarte, propuneri de modificare a legislatiei in domeniu, documente care sunt prezentate in cadrul intalnirilor de lucru din cadrul comisiilor din care fac parte.

Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu sunt considerate de publicatii juridice cunoscute ca "oferind o gama larga de servicii juridice corporatiste si comerciale care includ consiliere privind dreptul muncii, concurentei si UE, cu un puternic accent pe PI" (Legal 500). ELSA Romania a luat fiinta in 1990, iar in 1993 a devenit membru cu drepturi depline al ELSA International.

ELSA ("The European Law Students’ Association" / "Asociatia Europeana a Studentilor in Drept") a fost fondata in data de 4 mai 1981, la Viena, de catre un grup de studenti din Polonia, Austria, Ungaria si Germania de Vest (Republica

Federala Germana). Andra Musatescu este "un expert in IP de un standard absolut inalt" (Legal 500) si "un avocat fantastic" (Chambers and Partners).

Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu sunt castigatoare ale premiului pentru profesionalism si recunoastere internationala la Gala Proprietatii Intelectuale 2012, organizata de Finmedia. De asemenea, "reputatia in domeniul PI a atras cu sine mai multi clienti internationali cunoscuti" care "lauda serviciile de PI, incluzand si litigii" (Legal 500), practicand "in fruntea domeniului juridic IP din Romania cu o vasta experienta in consultanta acordata in principal societatilor multinationale" (WTR1000), iar Dr.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com