Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Doua zile-record cu Herta educatie

Herta Müller a acordat autografe celor aproape 1. 000 de persoane prezente la evenimentul care s-a dovedit a fi cea mai lunga sedinta de autografe a scriitoarei.

Librariile Humanitas au inregistrat cu acest prilej vanzari de peste 1. 000 de exemplare din cartile Hertei Müller traduse in limba romana. La inceputul acestei saptamani, Herta Müller, laureata Premiului Nobel pentru Literatura pe 2009, s-a aflat la Bucuresti la invitatia Editurii Humanitas Fiction si a Institutului Goethe.

Luni, 27 septembrie, Herta Müller a raspuns intrebarilor a peste 60 de jurnalisti la conferinta de presa organizata la Hotel Intercontinental.

In seara aceleiasi zile, Ateneul Roman a fost gazda evenimentului dedicat scriitoarei germane, iar cele peste 800 de persoane prezente in sala s-au putut bucura de lectura oferita de Herta Muller din ultimul sau roman, Leaganul respiratiei, si de dialogul dintre Herta Muller si Gabriel Liiceanu, precedate de un minirecital oferit invitatei de pianistul Dan Grigore.

Marti, 28 septembrie, la Libraria Humanitas Kretzulescu, Seria de autor "Herta Müller" a fost lansata in prezenta autoarei de Andrei Plesu si Denisa Comanescu.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com