Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  De ce iubim femeile face inconjurul educatie

BUCURESTI / 12:05, 25. 03 Se apreciaza ca in aproximativ doua luni Pourquoi nous aimons les femmes va fi disponibila pentru cititorii francezi.

Editia in limba germana a volumului De ce iubim femeile a aparut la inceputul acestei luni la Editura Suhrkamp sub titlul Warum wir die Frauen lieben in traducerea lui Ernest Wichner. .

Publicata in 2004 la Editura Humanitas in colectia "Cartea de pe noptiera" si tradusa in spaniola, portugheza, maghiara si bulgara, cartea de povestiri a lui Mircea Cartarescu, De ce iubim femeile, a aparut recent in poloneza la Editura Czarne in traducerea Joannei Kornaś-Warwas, iar traducerea in limba franceza va fi publicata in curand la Editura Denöel, parte a grupului editorial Gallimard. Traducerea volumului in sapte limbi este clar inceputul transformarii sale intr-un bestseller international.

Mircea Cartarescu devine astfel singurul autor roman in viata publicat de prestigioasa editura gemana.

De ce iubim femeile este "cel mai mare bestseller romanesc din ultimii 20 de ani", spunea Marius Chivu, iar cele peste 140. 000 de exemplare vandute in Romania o confirma pe deplin.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com