Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  DOCUMENTARUL REGIZORULUI BRUNO educatie

Au venit din Rusia, Serbia, Italia, Germania, Canada si SUA special pentru a participa la Festivalul de Film, cel mai important eveniment artistic si cultural din Romania in aceasta vara.

Seara a fost prezentata de catre regizorul international de film Bruno Pischiutta, in limba engleza, si de actrita romana Alina Csiki, in limba romana. El a explicat de asemenea, ca documentarul in limba romana va fi difuzat in Piata Sfatului, Vineri 27 Iulie, ora 21:30, iar la cererea ambasadorului roman in Cuba, documentarul va fi subtitrat in limba spaniola si va fi prezentat publicului cubanez in luna Noiembrie, la Havana.

Proiectia documentarului s-a desfasurat pe ecran mare, la Teatrului Dramatic si a fost precedata de un spot publicitar de trei minute, o reclama a companiei Procter & Gamble, unul dintre numerosii sponsori ai Festivalului; acesta a fost urmat de aplauze inainte de inceperea documentarului.

Publicul a primit filmul foarte bine, iar unele dintre comentariile lor au fost: "… acesta este cu siguranta cel mai bun documentar realizat vreodata despre Brasov. . . ", ". . . acesta este modul in care documentarele ar trebui sa fie facute …,

". . . Bruno, ai facut cu acest film mai mult decat orice politician a facut vreodata pentru Brasov si Romania. . . "

Proiectia a avut succes, astfel incat Consiliul de Administratie al Global Film Studio Inc, compania care finanteaza Festivalul de Film din Brasov si Workshop-urile Internationale de Film din Brasov, a decis ieri noapte sa participe cu documentarul la urmatoarea editie Academy Awards (nominalizare la categoria documentar). Decizia a fost comunicata public.

La incheierea serii, actrita de film Alina Csiki, cu una dintre cele mai elegante rochii ale serii, a multumit lui Bruno Pischiutta pentru tot ceea ce a facut si continua sa faca pentru orasul Brasov.

Gratiela Cujmir
Publicist

Directorul festivalului Daria Trifu, a declarat oficial deschisa in Brasov, prima editie a International Film Festival & Market.

Bruno Pischiutta a vorbit despre unele dintre filmele aflate in competitie. Documentarul de lung metraj BRASOV: PROBABLY THE BEST CITY IN THE WORLD, produs de Daria Trifu, creat si regizat de Bruno Pischiutta, a avut deschiderea aseara, in afara competitiei, cu versiunea in limba engleza, la Teatrul Dramatic. Acesta a deschis prima editie a Brasov International Film Festival & Market.

Numeroase persoane din mai multe tari, foarte elegante, s-au intalnit pe covorul rosu cu publicul local. Acest film ar putea avea un rol esential in a atrage mii de turisti americani la Brasov care vor aduce numeroase beneficii, ca de exemplu: crearea de forta de munca, implicit avantaje financiare pentru brasoveni. De asemenea, el a explicat conceptul din spatele documentarului, care se adreseaza telespectatorilor americani.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com