Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Cum sarbatoreste Universitatea educatie

Printre partenerii Universitatii Nationale de Arta se numara Academia Romana, dar si prestigioase institutii de profil din strainatate, precum universitatile de arta din Istanbul, Salonic, Sofia, Skopje, Belgrad sau Zagreb.

Site-ul oficial al Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti: http://www. unarte. org/ Acest fapt genereaza o seama de proiecte cu caracter patrimonial si artistic, pe masura traditiei noastre universitare. "

(Catalin Balescu, Rectorul UNARTE)

Infiintata in 1864, cea mai mare institutie de invatamant superior artistic din Romania se pregateste de celebrarea a 150 de ani de la fondarea sa. Evenimentul va avea loc miercuri, 25 septembrie, ora 12. 00, la Rectoratul Universitatii de Arte din Bucuresti (str. General Budisteanu nr. 19, etajul I), in prezenta: Catalin Balescu (Rectorul UNARTE), Eugen Gustea (Prorector), Dinu Dumbravician (Directorul Departamentului de Design), Cosmin Paulescu (Decanul Facultatii de Arte Decorative si Design), Marina Theodorescu (Departamentul de Design).

"Din perspectiva celor 150 de ani, ne aflam, probabil, intr-unul dintre cele mai emotionante momente din existenta comunitatii academice artistice ale scolii de Belle Arte din Bucuresti. Catalin Balescu, Rectorul UNARTE Bucuresti, va prezenta calendarul evenimentelor din anul aniversar, care cuprinde proiecte extrem de generoase si reprezentative pentru arta romaneasca a ultimului secol si jumatate, vazuta atit din perspectiva nationala, cit si internationala. . " Catalin Balescu (Rectorul UNARTE)

Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti (UNARTE) va invita la o conferinta de presa prilejuita de inceperea anului universitar 2013-2014, an de o importanta aparte pentru prestigioasa institutie. De-a lungul acestor 150 de ani, profesorii si studentii prestigioasei scoli de arte frumoase, nume precum Theodor Aman, Gheorghe Tattarescu, George Oprescu, Ion Andreescu, Stefan Luchian, Constantin Brancusi, Victor Brauner sau Paul Neagu, au contribuit la integarea artei romanesti in circuitul international.

La intilnirea cu presa, prof. univ. dr. - Miercuri, 25 septembrie 2013, ora 12. 00 / Rectoratul UNARTE (str. General Budisteanu nr De la expozitii retrospective, dedicate tuturor domeniilor artistice, la expozitii ale tinerilor absolventi, pina la cataloage aniversare si simpozioane dedicate invatamantului de arta romanesc.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com