Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Consultanta educationala gratuita educatie

Este in proces de dezbatere si ridicarea ingradirilor pentru dreptul la munca al studentilor de la 32 la 56 ore pe luna. Targul este gazda reprezentantilor universitatilor de elita din cele mai populare destinatii de studiu precum Marea Britanie , Olanda , Danemarca , Franta, Elvetia , Italia si altele.

Targul pune accent pe serviciile de consultanta profesionista pentru studii de licenta si de masterat si va marca inceputul perioadei de admitere prin UCAS, pentru acest an, in Marea Britanie.

Interesul fata de universitatile din Marea Britanie ramane ridicat, numarul de studenti crescand cu aproximativ 10 % fata de anul precedent, conform datelor de la centrul UCAS al "IntegralEdu". Portofoliul de parteneri "World Education" cuprinde peste 250 de universitati si scoli din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Elvetia, Olanda, Danemarca, Grecia, Spania si Italia. Si statul olandez ofera oportunitati financiare imbunatatite, care pot ajunge pana la valoarea de 966 de euro pe luna si care se adreseaza studentilor cu un venit familial anual mai mic de 30 000 de euro si au statut de angajat. Printre acestea se numara Greenwich, London South Bank University, London School of Business and Finance si altele.

Printre participanti se numara si doua universitati incluse in Top 100 mondial, conform clasamentului oficial QS, in calitate de reprezentante ale celebrului "Russell Group", acestea fiind Leeds University Business School si University of Groningen din Olanda.

Consultanta educationala in cinci pasi, cursurile intensive pentru elevii de clasa a 10-a si a 11-a "BeSmart" si workshop-ul de Scrisoare de Motivatie, sunt printre cele mai populare produse la acest targ.

Programul targului include si seminarii specializate pentru elevii de clasa a 12-a si parintii acestora, care sa-i familiarizeze cu secretele unei aplicatii de succes si cele mai importante aspecte ce trebuie stiute in momentul alegerii unui program, universitate si tara de studiu.

Proiectul "World Education"a fost lansat in Romania acum cinci ani pentru a consilia candidatii romani privind oportunitatile de studiu peste hotare. Expertii de la universitati de top din Europa vor vizita Romania la editia de toamna a targului, care va avea loc pe 12 si 13 Octombrie 2013 la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, pe 14 Octombrie in Constanta si pe 16 Octombrie in Timisoara.

Cel mai mare targ de consultanta educationala pentru studii in strainatate "World Education" marcheaza inceputul campaniei "Admitere la universitate 2014 - 2015" in Hotel Athenee Palace Hilton din capitala. Pentru Olanda, proiectul a inregistrat o crestere de 7% a numarului de studenti admisi pentru anul academic 2013-2014.

Printre programele preferate de candidatii romani se numara cele de Drept, Medicina, Economie, Informatica, Stiintele naturii si Inginerie.

Principiul de Loterie pentru admiterea la programele de top din Olanda si obligativitatea sustinerii de interviuri pentru verificarea motivatiei si maturitatii candidatilor prin Skype sau alte mijloace de comunicare electronica la distanta in Danemarca sunt o parte din noile cerinte de admitere la studii, a mentionat Danev. Ne asteptam ca numarul total de candidati din Romania, admisi in Marea Britanie, sa se mentina sau sa creasca in acest an pana la aproximativ 1. 850 de persoane, a declarat Svetlan Danev, Directorul grupului de firme "Integral" si coordonator al proiectului World Education. Organizatorii declara si o crestere de 20% a numarului de candidati pentru Danemarca, asteptarile fiind ca dupa aceasta sesiune de admitere, numarul de studenti romani in aceasta tara sa ajunga la 800. Mai multe informatii pot fi obtinute in cadrul targului, unde va fi disponibila noua editie a celui mai mare catalog pentru studii in strainatate si in cadrul sesiunilor de consultanta educationala individuala oferite de consultantii cu experienta ai IntegralEdu.

Coordonatorii proiectului World Education - Compania " IntegralEdu " au o experienta de 21 de ani in domeniul consultantei educationale pentru studii in strainatate. Motivul cresterii prognozate este eliminarea restrictiilor privind dreptul la munca pentru cetatenii romani si bulgari incepand cu 01. 01. 2014, ceea ce va permite ca o parte din cei care nu au plecat pana acum din motive financiare sa ia acum in calcul aceasta varianta. El a adaugat ca incepand cu acest an, Danemarca va acorda si ajutor nerambursabil in valoare de 720 de euro pe luna pentru studentii din UE, care sunt activi si au fost angajati, muncind 10-12 ore pe saptamana, dupa ce demonstreaza statutul de angajat cu un contract de munca sau fluturas de salariu. Targul reuneste si 8 universitati englezesti cu campusuri in centrul Londrei, care sunt preferate de studentii straini pentru localizare, datorita numeroaselor oportunitati de angajare. Targul din acest an are loc la Bucuresti ( 12 si 13 Octombrie) , Constanta (14 Octombrie) si Timisoara (16 Octombrie).

Inregistrarea pentru targ se poate face on-line pe www. worldeducation. ro , unde sunt disponibile mai multe informatii despre programul si participantii la evenimente.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com