Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Conferinta de lansare a proiectului educatie

Investeste în oameni!

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013


Axa prioritara 2 Proiectul îsi propune sa dezvolte si sa implementeze programe specifice de combatere a abandonului scolar, pentru un grup tinta alcatuit din aproximativ 600 de persoane, provenind atât din zona urbana, cât si din cea rurala, din regiunile Nord-Est si Sud Muntenia.               

Ca structura, grupul tinta cuprinde elevi cu risc de parasire timpurie a scolii, parinti/tutori ai acestora, persoane care au parasit timpuriu scoala, personal implicat în dezvoltarea programelor de prevenire a fenomenului de parasire a scolii, cât si personal implicat în dezvoltarea programelor de educatie de tip „a doua sansa” . 2. „Prevenirea si corectarea parasirii timpurii a scolii”

Titlul proiectului:  “Incluziune si coeziune sociala prin metode alternative de educatie”

Contract POSDRU/162/2. 2/S/ 140219                  

COMUNICAT DE PRESA

Conferinta de lansare a proiectului

“Incluziune si coeziune sociala prin metode alternative de educatie”


Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, în calitate de beneficiar, implementeaza proiectul „Incluziune si coeziune sociala prin metode alternative de educatie”, în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Suceava, Siveco Romania SA, SC Media One SRL si Tecseo SRL. . 2. „Prevenirea si corectarea parasirii timpurii a scolii”, având o durata de implementare de 18 luni si o valoare totala de  8. 680. 261,33 lei.

În cadrul conferintei de lansare, organizata de SC Media One SRL, care va avea loc joi, 2 octombrie 2014, începând  cu  orele 10. 00, în  sala  de  conferinte  a  Hotelului Central (Bdul. Republicii nr. 1 – Ploiesti), vor fi prezentate premisele de la care s-a pornit în acest demers, obiectivele propuse si stadiul activitatilor derulate pâna în prezent.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com