Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Concursul pentru burse de studii educatie

Oferta de tabere include programe pentru limba Engleza, Germana, Franceza, Italiana si Spaniola.

La targ vor participa responsabilii pentru admiterea din scolile si colegiile de elita din Europa, inclusiv cele mai bune colegii elvetiene Aiglon College, Institut auf dem Rosenberg si Scoala Americana Leysin din Elvetia, cunoscuta pentru absolventii sai precum Sylvester Stallone si John D. Rockefeller III. Taberele de limbi straine in strainatate ofera copiilor oportunitatea de a vizita tari straine, pentru a-si imbunatati cunostintele de limba strana cunoscuta si pentru a invata sa se descurce si sa devina independenti. Documentele de aplicare vor fi acceptate atat in cadrul targului cat si in birourile organizatorilor "Integral Programe Educationale", pana pe 31 Martie 2013.

Primele interviuri vor avea loc maine, cand fiecare solicitant poate aplica la maxim doua scoli, la alegere. Romania se alineaza tendintelor la nivel mondial de a folosi vacantele pentru imbunatatirea cunostintelor. Proiectul organizeaza calatorii individuale fara taxe suplimentare si ofera posibilitatea obtinerii unor reduceri suplimentare. Inscrieri pentru tabere de vara in strainatate cu reducere de 5% - la targul World Education de la hotel Athenee Palace Hilton, vineri si Sambata / 8 - 9 Martie / 2013

Concursul pentru burse in valoare de 4. 500 pana la 20. 000 de lire sterline pe an, pentru licee de elita din Europa, va incepe in timpul targului "World Education", in Romania, vineri si Sambata / 8 si 9 Martie / 2013. Serviciile de consultanta sunt oferite gratuit iar proiectul asigura rezervari, insotitor la aeroport pentru copil si telefon pentru cazurile de urgenta. Invatamantul britanic de elita va fi reprezentat de Chase Academy, Liverpool College, Colegiul CATS din Cambridge si multe altele.

Informatii suplimentare precum programul evenimentului si participantii sunt disponibile la adresa: www. worldeducation. ro, unde puteti sa efectuati si inregistrarea preliminara si sa va inscrieti pentru intalniri personale si concursuri. In timpul targului, familiile din Romania vor avea ocazia sa se intalneasca cu reprezentantii centrelor de limbi straine si sa obtina un loc intr-o tabara, cu o reducere de 5% din pretul initial al acesteia. In timpul targului, candidatii se vor intalni personal cu reprezentantii liceelor si vor afla mai multe detalii despre conditiile de participare. Evenimentul face parte din programul "Saptamana Educatiei in strainatate" care a fost lansat in Romania pe 2 Martie si va continua maine / Vineri, 8 Martie / ora 11:00 la hotel Athenee Palace Hilton.

Concursul este deschis pentru toti copiii intre 12 si 16 ani, care doresc sa obtina o diploma britanica de liceu si sa-si continue studiile intr-o universitate de elita. Concursul se va desfasura in trei etape - evaluarea solicitantilor pe baza documentelor, interviu (in cadrul targului sau mai tarziu prin Skype), precum si un test scris de limba straina la o materie in functie de scoala aleasa.

Bursele constituie reduceri intre 30% si 75% din taxele de scolarizare si de sedere in strainatate pentru copiii talentati din Romania si au rolul de a-i sprijini de asemenea sa se lanseze in cariera.

In ajunul vacantei de primavara, targul va oferi familiilor din Romania o alternativa moderna si utila de a-si organiza petrecerea verii pentru copiii lor.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Jun-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com