Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Concursul Jurnalistic UE - Impreuna educatie

Locul al doilea a revenit lui Edith Meinhart din Austria pentru articolul sau intitulat "Desconsiderarea propriilor talente". Concursul Jurnalistic UE - Impreuna impotriva discriminarii! este singura competitie destinata jurnalistilor din presa scrisa si online, care abordeaza probleme legate de discriminare si diversitate in UE. . Publicat in revista saptamanala de afaceri Profil, articolul examineaza experientele imigrantilor calificati din Austria, prezentand atat fata umana a irosirii talentelor, cat si aspectul economic al irosirii resurselor, ambele provocate de atitudinile discriminatorii. De asemenea, toate articolele trebuie sa fie inscrise online prin intermediul site-ului web al Concursului Jurnalistic UE 2011.
Competitia se va incheia la 10 noiembrie 2011, ora 12. 00 (la amiaza - CET).

Elemente de fond
Aceasta este a opta editie a Concursului UE. Castigatorii si-au primit premiile in cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor care a avut loc in Bruxelles la data de 21 martie si care a fost gazduita de Françoise Le Bail, Director general pentru Justitie din cadrul Comisiei Europene.

Mai multe informatii
Site-ul web al Concursului Jurnalistic UE "Impreuna impotriva discriminarii":
http://journalistaward. stop-discrimination. info

Site-ul web al campaniei UE "Pentru Diversitate. Impotriva Discriminarii. "
http://ec. europa. eu/justice/fdad/cms/stopdiscrimination?langid=ro Rasa Navickaitė din Lituania a castigat premiul al treilea pentru articolul sau intitulat "Diferiti, dar fericiti. " (publicat in revista lunara Homo Mag) privind experientele cuplurilor de acelasi sex care isi intemeiaza o familie in Lituania. In cadrul acestui concurs, Comisia Europeana ii premiaza pe jurnalistii care contribuie la o mai buna intelegere din partea opiniei publice privind valoarea si beneficiile diversitatii, precum si lupta impotriva discriminarii in UE In 2010, au fost inscrise peste 1 200 de articole.

Editia din 2010 a concursului a fost castigata de Jeanette Björkqvist din Finlanda pentru articolul sau intitulat "Oamenii nedoriti" (publicat in ziarul Hufvudstadsbladet) care se concentreaza pe experientele comunitatii rome din estul Europei in Finlanda.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com