Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Comunicat de presa educatie

Conducerea Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti face cunoscut: concursul de admitere la ciclul I studii universitare de licenta se va desfasura incepand cu data de 12 septembrie 2011.

Inscrierile vor avea loc in perioada 29 august - 9 septembrie 2011.
Precizam ca in conformitate cu metodologia de admitere in vigoare, pentru inscrierea la concursul de admitere este obligatorie prezentarea diplomei de bacalauret sau a unei diplome echivalente cu aceasta in original; absolventii de liceu din promotia 2010/2011pot prezenta, in locul diplomei de bacalaureat, o adeverinta tip din care sa rezulte ca au absolvit liceul si au promovat examenul de bacalaureat, mentionandu-se media generala de la bacalaureat si mediile obtinute in anii de liceu.

Conform principiului autonomiei universitare, concursul de admitere la Universitatea Nationala de Arte se organizeaza in mod unitar, pe baza unor reglementari proprii, constand in teste vocationale si interviuri menite sa evalueze aptitudinile si cunostintele candidatilor.

Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti ofera celor interesati posibilitatea sa se pregateasca in spatiile universitatii, cu personal didactic calificat, pe perioada vacantei de vara, intre 1-27 august 2011.

Precizam de asemenea ca in cadrul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, concursul de admitere la ciclul de licenta se organizeaza, pentru toate programele de studiu, intr-o singura sesiune in luna septembrie.

Referitor la infortiile care au circulat in presa, furnizate de angajati ai Universitatii Nationale de Arte, privitoare la documentele necesare pentru dosarul de inscriere la concursul de admitere din septembrie 2011, precizam ca acestea nu sunt conforme cu metodologia de admitere in vigoare si sunt in dezacord cu pozitia conducerii universitatii

Metodologia de admitere se gaseste pe adresa: http//www. unarte. org

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com