Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Comunicat de presa pentru educatie

Colegiile Universitatii, LSE si UCL, se afla in topurile celor mai prestigioase universitati din lume.

Programele vor incepe la 1 Octombrie 2012 si se adreseaza absolventilor de liceu si de facultate romani, care doresc sa dobandeasca o diploma britanica de prestigiu, ce le asigura o cariera de succes in tara si in strainatate.

Programele predate in Romania

Din varietatea programelor elaborate de catre University of London, in Romania, au fost externalizate programe de licenta din domenii diverse: Limba si Literatura Engleza, Afaceri Internationale, Sociologie, Sociologie cu Drept, Management cu Drept, Calculatoare si Sisteme Informatice, Computer Creativ, Finante - Banci.

Din cadrul programelor de masterat, in anul acesta, se vor preda: Psihologia organizationala, Leadership si Management in Educatie, Administrarea afacerilor, Drept international, Securitatea infromatiilor, MBA

Cui se adreseaza Programele?

Programele se adreseaza absolventilor de liceu si facultate, specialitatilor din domeniile respective care doresc sa isi dezvolte perspectivele Internationale ale carierei, posesori ai unei diplome de bacalaureat, respectiv licenta, cu rezultate meritorii la aceste examene, buni cunoscatori ai limbii engleze, care pot atesta aceasta printr-un certificat international de limba engleza de tip IELTS academic, CAE, CPE, TOEFEL (nu mai vechi de 3 ani), sau care pot sustine cu succes un asemena test pina in luna Octombrie.

Ce au de facut cei ce doresc sa se inscrie?

Persoanele care doresc sa beneficieze de aceste programe pot sa aplice accesand pagina de web https://www. centrofis. ro sectiunea Formular de aplicare. Se poate aplica inaintea dobandirii diplomelor de bacalaureat sau licenta, urmand ca acestea sa se ataseze pina la data inceperii procesarii documentelor. De aceea, incurajam inscrierea cat mai rapida in program.

Informatii suplimentare despre programe si despre modalitatea de inscriere pot fi gasite pe pagina de web. (https://www. centrofis. ro) Odata ce formularul a fost completat, aplicantii vor fi contactati in vederea inregistrarii la Universitatea din Londra. Centrul de Studii Internationale, CENTROFIS, va initia in premiera in Romania, la Brasov, predarea programelor de facultate si de masterat ale celei mai mari universitati din Marea Britanie - University of London. Numarul locurilor este limitat.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com