Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Cercetarea stiintifica agricola educatie

In perioada 13 - 15 mai, in Sala de Sport "Agronomia", situata in Campusul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, din B-dul Marasti, nr. 59, are loc un veritabil "simultan" de doua expozitii, de interes deopotriva pentru specialisti cat si pentru publicul larg.
Prima este intitulata: "Contributii ale cercetarii stiintifice la dezvoltarea durabila a agriculturii romanesti si prezinta rezultatelor cercetarii stiintifice din universitatile de profil si institutele si statiunile de cercetare aflate in reteaua Academiei de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu-Sisesti".
Cea de a doua expozitie, cu vanzare, "Produse ecologice si traditionale romanesti", organizata de catre USAMV Bucuresti impreuna cu "BIO Romania - Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica" - se adreseaza evident publicului larg, amator de alimente gustoase si sanatoase care, din fericire, inca mai constituie o alternativa la alimentatia pe care ne-o propun hypermarketurile.
Publicul vizitator va putea cumpara, la preturi mai mici decat in mod obisnuit, branzeturi traditionale, produse din carne, siropuri naturale, produse apicole, tuica, horinca sau palinca, dar si vinuri de mare calitate produse de Statiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultura si Vinificatie Pietroasa, din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti.
Cercetarea stiintifica de varf, din agricultura romaneasca, isi da astfel mana cu traditia in obtinerea si procesarea produselor agricole, demonstrand astfel ca cele doua directii din agricultura noastra sunt, si trebuie sa ramana, complementare, in beneficiul atat al producatorilor cat si al consumatorilor romani.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com