Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Centrul Cultural GENESIS- educatie

Miercuri, 15 aprilie 2009, Fundatia Genesis, cu Gradinita JUNIOR si Scoala GENESIS va invita la lansarea Centrului Cultural Genesis, primul centru cultural pentru copii!
Evenimentul incepe la ora 16. 30, la Librariile Carturesti-Muzeul Taranului Roman- cu prezentarea agendei culturale Genesis, dezbatere, lectura interactiva, concursuri si ceai, alaturi de conf. univ. dr. Dumitru Bortun-S. N. S. P. Dumitru Bortun, si o lansare amuzanta si interactiva a cartilor pentru copii ale Editurii Tritonic: "Un lun dun" de China Mieville si "Coraline" de Neil Gaiman.
Si pentru ca va fi o zi a creativitatii, a frumosului si a jocului, parintii si copiii vor crea impreuna cu invitatii o expozitie ad-hoc cu opere de arta aduse chiar de ei.
Asa ca fiecare parinte si fiecare copil e rugat, ba chiar trebuie… sa vina cu un "ceva" frumos creat de el, care poate fi: un desen, o pictura, cateva versuri, ceva sculptat, impletit, cusut, modelat etc. Partenerii nostri, Asociatia ERUDIO, care creeaza si dezvolta cu succes de patru ani programe de educatie, interactiune si dezvoltare personala pentru adulti, vor lansa in cadrul aceluiasi eveniment un program de creativitate pentru copii", sustine Oana Stefan, reprezentata de comunicare a Fundatiei Genesis.
Programul evenimentului adresat atat parintilor, cat si copiilor, va cuprinde prezentarea intentiilor Centrului Cultural GENESIS si agenda evenimentelor din 2009, o dezbatere intre parinti si copii pe tema "Cum sa vorbesti mai putin si sa comunici mai mult" moderata de Conf. Univ. Dr. A si Cosmin Alexandru-presedintele Asociatiei Erudio si se continua de la ora 19. 30, la Ateneul Roman, cu un recital de exceptie, sustinut de apreciatul pianist Daniel Goiti, castigator al Concursului International "George Enescu", 1991.

Piese de Sergei Rachmaninov, Edvard Grieg si Modest Mussorgsky vor semna acest manifest cultural prin care Centrul Cultural Genesis isi demonstreaza viziunea sa, aceea de a sustine frumosul, autenticul si valoarea universala.

Centrul Cultural Genesis, vizeaza imbogatirea contextului educational prin organizarea de evenimente dedicate copiilor si parintilor, in scopul de a-i incuraja pe acestia sa impartaseasca cat mai des stari de frumos, de joc si de apreciere pentru cultura.
Centrul Cultural Genesis se identifica cu ideea unui generator de creatori capabili sa produca informatia nu doar sa o reproduca, iar obiectivul principal al complexului scolar Genesis este promovarea educatiei prin cultura.
"Suntem foarte bucurosi sa ne dedicam timpul si priceperea in slujba a ceea ce consideram a fi un eveniment foarte important pentru parinti si copii, eveniment al carui anunt a avut deja impact in randul copiilor, parintilor si al multor sustinatori ce impart aceeasi viziune cu a noastra. In rest … surpriza!
Frumoasele obiecte vor fi prezentate la intrare, iar organizatorii garanteaza ca sentimentele de satisfactie, bucurie si frumos, vor fi depline la plecare!

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com