Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Cea de-a cincea editie AdRev educatie

Din pasiune pentru idei revolutionare, ADVICE Students comunica deschis perspectivele sale asupra lumii cu oameni pe masura.

Cele mai interesante intrebari au fost premiate cu carti si invitatii la petrecerea de final AdRev, organizata de ADVICE Students, dupa ultima conferinta.

De mai bine de 7 ani, ADVICE Students coloreaza lumea publicitatii cu proiecte increzatoare, concepute de studenti pentru studenti. Mai mult decat atat, cei mai curiosi dintre participanti au avut posibilitatea de a-si clarifica nelamuririle, intrebandu-i direct pe invitati. Cea de-a cincea editie AdRev a reusit sa aduca, in acest an, in medie, intre 250 si 300 de studenti la fiecare din conferintele cu si despre publicitate.

AdRev s-a incheiat vineri, 5 martie, cu trei conferinte la care s-au dezbatut campanii esuate din tara sau din strainatate, s-au discutat limitele impuse de lege in domeniul advertisingului, iar catre final, participantii s-au amuzat cu cateva dintre cele mai cunoscute spoof-uri romanesti.

Fie ca a fost vorba de Vintage&Retro Advertising, de campanii eco sau sociale, de ascensiunea advertisingului digital, de campanii culturale romanesti si nu in ultimul rand de Bad&Spoof Advertising, studentii s-au aratat interesati de cele mai noi tendinte din industria publicitatii, luand parte, in numar mare, la fiecare conferinta.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com