Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Campania Dai carte ai parte educatie

Dupa succesul inregistrat anul trecut, Diverta relanseaza campania "Dai carte, ai parte!". Am primit cereri de la bibliotecile din tara pentru a le dona carti, avand in vedere fondul de carte, cat si bugetul restrans de care dispun. " - Amalia Buliga - CEO Diverta

Editurile care participa la campanie sunt: Rao, Corint, Litera International, Trei, Humanitas, Curtea Veche, House of Guides, ERC Press, Tritonic, Injoy Books, Noi si Pandora M.

Parteneri media: Europa FM, Sapte Seri, Liternet. ro, Agentia de Carte si Ziare. com In perioada 10 februarie - 15 august 2011, donezi o carte veche si primesti un cupon de reducere de 20% din pretul recomandat de editura, pentru o carte noua.

Voucherele de reducere nu se cumuleaza pentru achizitia unui titlu si pot sa fie folosite in termen de 15 zile de la acordare.

Cartile primite sunt directionate catre SOS Satele Copiilor si Fundatia RTC, precum si catre biblioteci din intreaga tara si centre de copii.

In prima editie a campaniei "Dai carte, ai parte!" s-au donat 11. 400 de carti.

O parte dintre ele a fost donata pentru infiintarea Bibliotecii Romanesti din Canada, pentru care Diverta a primit titlul onorific de Membru Fondator.

"A fost o surpriza placuta pentru noi sa avem un succes al campaniei peste asteptarile noastre.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Aug-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com