Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  COMUNICAT DE PRESA educatie

Invitati speciali: Dan Berindei, Dan Puric, Mircea Tudor, Principele Serban Dimitrie Sturdza.

Cartea a aparut ca rezultat al unei datorii de suflet, ca o necesitate restaurativa pentru aceasta categorie profesionala. ,,La fel cum Biserica Ortodoxa Romana a avut martiri, sau cum intelectualitatea, elita tarii, a pierit la Sighet, la fel s-au petrecut lucrurile si cu mare parte din fostii politisti", spune comisarul sef dr. Florin SINCA.

Absolvent al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti, doctor in istorie, absolvent al unui masterat in relatii internationale ofiterul de politie Florin SINCA este autorul a nu mai putin de 14 volume din domeniul istoriei si a peste 60 de studii si articole de specialitate. DISTRUGEREA POLITIEI SUB REGIMUL COMUNIST", ocazie cu care va fi prezentat si filmul documentar MARTIRII POLITIEI ROMANE. SINDICATUL NATIONAL UNIUNEA POLITISTILOR UNIPOL va invita cu multa bucurie la un eveniment special organizat la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne din Str. Mihai Voda nr. 17.

Vineri 21 martie 2014, ora 14, istoricul-politist comisarul sef dr. Consumator de carti ortodoxe, de istorie si monografii, dedicat studiului arhivelor nationale si ale CNSAS, omul in uniforma, politistul obisnuit cu interventiile in forta, intransigent cu sine insa sensibil si profund uman, cu condei sprinten si talent desavarsit se numara din pacate printre cei nestiuti, aproape anonimi.

"Credinta, onoare, munca" este deviza comisarului sef de politie dr. Florin SINCA.

Conducerea SINDICATULUI NATIONAL UNIUNEA POLITISTILOR UNIPOL Florin SINCA isi va lansa cea mai recenta carte intitulata ,,MARTIRII POLITIEI ROMANE.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com