Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Business School Nederland educatie

In centrul programului este chiar mediul de lucru al fiecarui student in parte, cu toate provocarile si problemele sale specifice. Disponibilitatea de a-si asuma riscuri, o incredere in mai mult decat rationalitate, flexibilitatea si imaginatia sunt doar cateva dintre noile aptitudini pe care managerul ar trebui sa le aiba. Adevaratii manageri antreprenoriali nu mai sunt interesati sa colecteze cunostinte teoretice sau sa lucreze numai la cazuri inventate, pe care institutiile traditionale garanteaza sa le acopere. Prin urmare, o bursa de 40% se acorda studentilor din Romania, impreuna cu extinse optiuni de finantare, care fac acest program de MBA accesibil pentru marea majoritate a profesionistilor din tara. In zilele noastre intrebarea este « cum ar trebui un manager de succes sa gestioneze aceasta nesiguranta intr-un mediu turbulent si imprevizibil ».
Business School Netherlands este o universitate olandeza de Stiinte Aplicate, care ofera acum programul sau de Action Learning MBA si in Romania. Iar companiile imediat beneficiaza de aceasta abordare. Intr-un cuvant: Managerii ar trebui sa indraznesca sa-si asume o mentalitate de antreprenoriat. Consecinta este ca educatia traditionala a managerului trebuie sa isi schimbe focusul. Cunostintele nu mai pot fi aplicate doar din citit, in acest mediu complicat, aflat mereu in schimbare. In acest fel studentii invata cum sa abordeze si sa rezolve orice problema, nu doar pentru studiile de caz, ci pentru situatii reale de business. In cazul in care compania sponsorizeaza studentul are garantata recuperarea taxelor de scolarizare prin intermediul proiectelor dezvoltate pentru companie, daca nu, Business School Netherlands va plati inapoi diferenta.
Universitatea recunoaste ca un program de MBA scump din Olanda ar putea fi un pic problematic pentru managerii nesponsorizati din Romania. Scoala este atat de increzatoare in rezultate positive, incat chiar va garanta acest ROI. Aceasta filozofie accepta faptul ca managerii sunt de multe ori in situatii incerte. Nu numai ca angajatii acestora devin in timpul studiilor consultanti cu inalte aptitudini, dar prin intermediul proiectelor executate in MBA compania isi va recupera imediat investitia (ROI). In loc de a se prescrie un teanc de carti general valabil pentru toti cursantii, la Business School Netherlands mai intai se analizeaza realitatea studentului, care este pusa pe primul loc si abia apoi se cauta literatura relevanta de specialitate. Noi abilitati, noi competente si o noua mentalitate trebuie sa fie invatata. Managerul zilelor noastre trebuie sa fie capabil sa improvizeze si sa inoveze. Traditionalul raspuns la ceea ce un ar trebui sa faca un - a analiza, a conduce si a folosi modelele - nu mai este suficient. Acest lucru inseamna ca educatia trebuie sa fie cat mai aproape de practica managerilor de succes. Impreuna cu studenti colegi si studenti ai scolii, studentii invata cum sa detecteze, analizeze si sa solutioneze situatii reale. Programul este conceput astfel incat sa nu sustraga studentii din mediul de lucru pentru a-I reuni intr-o sala de clasa, ci se asigura ca studentii sunt chiar in mijlocul actiunii in companiile lor. Recesiunea economica, cerintele mereu in schimbare ale corporatilor si guvernelor, precum si imprevizibilitatea crescuta a mediului, in general, afecteaza increderea managerilor orientati catre cunoastinte. Multe organizatii in consecinta, se confrunta cu dificultati. Educatia va fi semnificativa pentru manager doar daca duce la rezolvarea problemelor care sunt intalnite la locul de munca.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com