Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Bulboaca Asociatii este alaturi educatie

Vis, dedicat studentilor la drept din universitati din toate statele lumii.

Competitia reprezinta cel mai mare demers de acest tip la nivel mondial - 280 de universitati din 64 de tari la editia precedenta - si un eveniment care reuneste anual cele mai mari nume ale arbitrajului international - ca membri ai juriului sau antrenori de echipe -, precum si cele mai prestigioase universitati din lume (Université Paris I Panthéon-Sorbonne, Harvard University, New York University, University College of London, Stockholm University, Sidney University, University of Zurich si altele).

Echipa care va reprezenta Universitatea Bucuresti la acest concurs este formata din 8 studenti ai Facultatii de Drept: Andreea Bira, Daria Budurca, Alina Ciocoiu, Calin Dragoman, Sabina Fugaru, Crina Gealatu, Cristian Marin si Radu Valeanu.

"Inca de la infiintare, firma noastra s-a implicat constant in sustinerea si promovarea calitatii invatamantului si a studentilor Facultatii de Drept. De aici demersul nostru firesc de a fi alaturi de ei in acest concurs, prin urmare nu ne ramane decat sa uram succes studentilor echipei Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti!", a declarat Adrian-Catalin Bulboaca, Managing Partner al Bulboaca si Asociatii.

In editia din acest an sunt inscrise 292 de universitati din 67 de tari. Vis este unul dintre putinele concursuri juridice care se axeaza pe dreptul privat si pregateste studentii in mod efectiv pentru cariera de avocati de business.

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe site-ul: http://www. cisg. law. pace. edu/vis. html

Despre Bulboaca & Asociatii

Bulboaca & Asociatii este o firma de avocatura din Romania specializata in dreptul afacerilor, care ofera servicii juridice de inalta calitate la standarde internationale in favoarea corporatiilor, institutiilor financiare, antreprenorilor, fondurilor de investitii etc.

Infiintata la inceputul anului 2007, Bulboaca & Asociatii a devenit rapid unul dintre cele mai puternice branduri locale de profil.

Activitatea firmei este recunoscuta de cele mai importante directoare juridice internationale, Bulboaca & Asociatii ocupand pozitii de top in clasamentul acestora cu privire la zonele de practica in care acorda consultanta juridica.

O selectie a celor mai importante tranzactii ale Bulboaca & Asociatii in 2012 cuprinde:

- Acordarea de asistenta juridica cu privire la asocierea in participatiune (joint-venture) intre Prio Foods SGPS si Koninklijke Bunge BV, in vederea achizitionarii participatiunilor filialelor acestora din Romania si a dezvoltarii ulterioare in baza unei platforme comune de afaceri (valoarea tranzactiei peste 100 milioane de euro);

- Acordarea de asistenta juridica cu privire la preluarea de catre Mitsubishi Power Systems Europe Ltd. (subsidiara din Londra a grupului MHI) a intregului capital social al Maintenance Partners SRL, subsidiara din Romania a Maintenance Partners NV - Belgia;

- Acordarea de asistenta juridica Credit Suisse & Barclays PLC in cadrul unei emisiuni internationale de obligatiuni cu emitent suedez in valoare de peste 200 milioane de euro;

- Acordarea de asistenta juridica Romgaz S. A. in legatura cu listarea la bursa a 15% din actiunile companiei, atat pe pietele din Romania, cat si pe cele internationale;

- Apararea cu succes a Allianz Tiriac Asigurari in fata Plenului Consiliului Concurentei in legatura cu o investigatie pe piata fondurilor de pensii private obligatorii (investigatia a fost inchisa fara a se aplica amenzi clientului);

- Reprezentarea grupurilor Bunge si Prio in legatura cu autorizarea unei concentrari economice complexe, constand in crearea unei societati in comun;

- Acordarea de asistenta juridica UniCredit Leasing in procesul de gestionare a procedurii de recuperare a debitelor in legatura cu un amplu portofoliu de debitori etc. Firma de avocatura Bulboaca & Asociatii este alaturi de echipa de studenti care reprezinta Universitatea Bucuresti in cadrul celei de-a XX-a editie a concursului de drept comercial si arbitraj international Willem C. Competitia se desfasoara in limba engleza si cuprinde 2 etape: o etapa scrisa (care s-a desfasurat in perioada octombrie 2012 - ianuarie 2013) si una orala. In etapa scrisa studentii au redactat 2 memorandumuri (cererea reclamantului si intampinarea paratului), iar proba orala va consta in runde de pledoarii in Dusseldorf (25-28 februarie 2013) si in Viena (21-29 martie 2013).

De mentionat ca Willem C. Personal, consider ca este de datoria noastra sa incurajam tinerii sa participe la cat mai multe concursuri de acest gen, mai ales la nivel international, pentru a vedea modul de gandire si abordarile studentilor din alte sisteme de invatamant.

Intotdeauna competitiile de acest gen aduc in prim-plan studenti talentati, iar talentele trebuie promovate.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©21-Nov-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com