Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Au fost desemnati castigatorii educatie

CSSNT are doua obiective majore: (A) realizarea de cercetare fundamentala cu performante de varf la nivel mondial, e. g. , rezolutie atomica in aer pe diverse suprafete; (B) realizarea de cercetare ingineresc aplicativa in domeniul nanotechnologiilor, e. g. , elaborarea de tehnologii pentru obtinerea unor dispozitive nanometrice si la scara atomica cu aplicatii in microelectronica, microbiologie si tehnologie chimica. Speram ca acest program sa fie o ocazie pentru a lega relatii profesionale de durata cu acesti studenti, Mira Telecom fiind una dintre companiile care acorda toata increderea si sustinerea tinerei generatii de cercetatori din Romania" a declarat Stelian Ilie - Presedinte Mira Telecom.

Programul de internship se va desfasura in perioada 20 martie - 30 iunie 2012, sub directa indrumare a domnului Profesor Dr. rer. nat. Cei cinci tineri care timp de aproximativ patru luni vor participa la un internship in cadrul proiectului "NanoProgramming - controlling a system for atomic and nanoscale manipulation" sunt studenti ai Facultatilor de Automatica si Calculatoare sau Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Bucuresti Diversificarea serviciilor a reprezentat un principiu de baza in evolutia companiei, MIRA TELECOM oferind astazi solutii complete de securitate, IT si telecom, dublate de un serviciu integrat eficient si operativ, care sa aduca o reala valoare adaugata operatiunilor clientilor.

Center for Surface Science and Nanotechnology (CSSNT) - este un centru de cercetare al UPB, format foarte recent, ca raspuns la provocarile cele mai avansate ale stiintei contemporane: stiinta suprafetei si nanotehnologia. . P. B. , Profesor Dr. rer. nat. Marius Enachescu si reprezentantii Mira Telecom a avut dificila sarcina de a selecta cinci castigatori in urma unui concurs de dosare de candidatura derulat pe parcursul ultimei lui. Au fost luate in calcul atat performantele academice, cat si originalitatea abordarii in cercetare dovedite printr-un eseu pe tema "Programing for Nanotechnology".

Cei cinci studenti selectionati sunt: Dragan Monica Andreea - Facultatea de Automatica si Calculatoare, Filipescu Bogdan Marian - Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Radu Andrei - Facultatea de Automatica si Calculatoare, Tomescu Daniel Valentin - Facultatea de Automatica si Calculatoare, Urziceanu Paul Florin - Facultatea de Automatica si Calculatoare.

"Am avut bucuria sa descoperim ca mediul universitar din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti este foarte competitiv, studentii fiind conectati la ultimele noutati tehnologice. Programul individual de lucru al fiecarui student in cadrul proiectului va fi stabilit de comun acord cu coordonatorul proiectului si reprezentantii Mira Telecom, in functie de programul universitar al fiecarui student.

Dintre participantii la programul de internship vor fi selectati cei trei castigatori ai burselor de excelenta Mira Telecom Student. Cele trei burse anuale vor fi acordate pentru anul universitar 2012 - 2013.

Mira Telecom - companie cu capital integral romanesc - cu o experienta de 14 ani pe piata romaneasca si internationala, si-a inceput activitatea cu distributia echipamentelor de radiocomunicatii. Mira Telecom in parteneriat cu Center for Surface Science and Nanotechnology, Universitatea Politehnica Bucuresti anunta castigatorii programului de internship "Mira Telecom Student - Programming the future". Marius Enachescu, in cadrul proiectului "NanoProgramming - controlling a system for atomic and nanoscale manipulation".

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©19-Sep-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com