Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  Asociatia Asociatia Ana si Copiii educatie

. Grijile au luat sfarsit, a venit vremea distractiei. Vor sa invete! Pentru a recompense rezultatele bune pe care le-au avut la scoala, pentru sarguinta si ambitia cu care invata, Asociatia "Ana si Copiii" organizeaza Tabara de Vara, in perioada 16-20 iulie, la munte in loc. Baile Olanesti.

Ca si in anii trecuti, in scopul finantarii acestei tabere, am incheiat un parteneriat cu Concordia Supplies Company din Los Angeles, SUA- www. concordiasupply. com , care vor plati 50% din costul taberei pentru fiecare copil in parte. Pentru mai multe detalii, intra pe www. anasicopiii. ro sau pe pagina de Facebook https://www. facebook. com/anasicopiii.
Alege un copil si trimite-l in tabara !

Donatiile se pot face in contul asociatiei:

ASOCIATIA "ANA SI COPIII"

CF: 22489189

Cont IBAN: RO25 RZBR 0000 0600 0970 4793 - lei

Cont IBAN: RO41 RZBR 0000 0600 0970 4796 - usd

Raiffeisen Bank - Sucursala Piata Amzei

Sau puteti face donatii online aici: http://www. donatiionline. ro/?doneaza=199 Asociatia "Ana si Copiii"- Bucuresti, Romania- organizeaza, pentru al cincilea an, Tabara de Vara 2012, la munte, pentru 100 de copii proveniti din familii sarace, atat din mediul urban cat si din mediul rural Acest lucru, insa, nu este valabil si pentru copiii proveniti din familii sarace. Costul excursiei pentru fiecare copil in parte este de 500 lei, in care sunt incluse cazarea, masa, transportul si vizitele la diverse obiective turistice.

Concret, cu numai 250 lei, poti ajuta un copil sarac sa mearga in tabara. Desi intampina zi de zi greutati prea mari pentru umerii lor, de multe ori neavand ce manca, cu ce se imbraca, sau rechizite pentru a merge la scoala, acesti copii nu renunta si lupta in continuare. Restul celor 50% fiind donati de catre oameni inimosi, care vor sa ii sprijine pe cei mici.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©20-Jun-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com