Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  ASKLEPIOS Multimodality Course educatie

Spyros Yarmenitis (Atena, Grecia), Prof. T. Capsa (Bucuresti, Romania), Dr. Rosemarie Forstner (Salzburg, Austria).

In concluzie, ASKLEPIOS Multimodality Course, care face parte dintr-un amplu proiect al ESOR de instruire a medicilor radiologi din Europa, sustinut constant de catre Euromedic International, a fost o reusita din toate punctele de vedere.

Conf. Dr. Ruzsica Maksimovic (Belgrad, Serbia), Dr. N. Fellner (Linz Austria), Prof. Dr. Palko (Szeged Ungaria), Prof. Dr. F. Papanicolaou (Heraklion, Grecia), Dr. R. . euromedic. ro) la Arad, Bucuresti, Constanta, Deva, Focsani, Iasi, Medgidia si Petrosani. Ioana Lupescu

UMF Carol Davila, Radiologie si Imagistica Medicala Fundeni

Despre Euromedic International

Grupul Euromedic International este cel mai mare investitor si operator in cadrul Parteneriatelor Public Privat (PPP) in domeniul sanatatii din Europa, reunind peste 6. 500 de profesionisti in domeniul medical.

Compania opereaza 159 de centre in cincisprezece tari: Polonia, Ungaria, Romania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Ceha, Federatia Rusa, Portugalia, Irlanda, Lituania, Bulgaria si Elvetia Carmen Ayuso (Barcelona, Spania), Dr. Tot (Upsala, Suedia), Prof. In perioada 18-19 mai 2012, in cadrul Facultatii de Medicina Generala UMF "Carol Davila" din Bucuresti a avut loc Cursul ESOR - ASKLEPOIS Multimodality dedicat medicilor specialisti radiologi din sistemul public si privat si rezidentilor radiologi de an terminal, curs organizat de European School of Radiology (ESOR) in parteneriat cu Euromedic International.

Pe durata celor doua zile de desfasurare a evenimentului, cei 75 de participanti, care au ocupat integral locurile disponibile pentru acest curs, au luat parte la sesiuni de comunicare si workshopuri in care au fost prezentate cazuri extrem de interesante si care s-au pretat la discutii interactive profesor-cursanti.

Manifestarea stiintifica a fost onorata de prezenta unor specialisti de referinta, care au acoperit o varietate de subiecte imagistice intr-o maniera clara, didactica si cu o iconografie de exceptie, lectorii fiind reprezentanti de varf ai imagisticii europene: Prof. Dr. A.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Jul-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com