Cauta:
  News  Monden  Media  Finante  Social  Social avocatura  Sanatate  Evenimente  Industrie  Media evenimente  

educatie  AIVAZOVSKY - PICTOR AL MARII educatie

Expozitia reprezinta o incursiune in spectaculoasa sa opera ce se intinde de-a lungul a sapte decenii. Multe dintre impresionantele picturi marine de dimensiuni mari parasesc pentru prima data muzeele care le gazduiesc, pentru a participa la aceasta expozitie.

AIVAZOVSKY - PICTOR AL MARII

Durata: 17 Martie - 7 Iulie 2011

Gazda: Bank Austria Kunstforum

Adresa: Austria, 1010 Vienna, Freyung 8

Website: http://www. aiwasowski. com

http://www. bankaustria-kunstforum. at

Imagini disponibile pentru a fi utilizate gratuit in scopuri editoriale la http://presse. leisuregroup. at/kunstforum/aiwasowski.
La realizatea acestui proiect ambitios au contribuit Aivazovsky Gallery Feodosiya, Muzeul Rus din Sankt Petersburg, complexul muzeal Peterhof din Sankt Petersburg, Muzeul Central Naval din Sankt Petersburg, Muzeul de Arta Rusa din Kiev si Manastirea San Lazzaro(Venetia, Italia). Incepand cu 17 Martie pana in data de 10 Iulie 2011, Bank Austria Kunstforum din Viena organizeaza o premiera: opera impresionanta a pictorului rus de peisaje marine Ivan Konstantinovich Aivazovsky =

Viena - Bank Austria Kunstforum din Viena (Austria) organizeaza cel mai mare eveniment din Europa Centrala dedicat vreodata lui Aivazovsky - o legenda in timpul vietii, un artist aclamat in cadrul expozitiilor internationale, iar astazi un nume cu rezonanta in Rusia si in Ucraina.

 
educatie educatie

Articole 'Fresh'

JAZZAJ LA ARCUB Concert live Gypsy

Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

©23-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|EDUCATIE - 2019 - reportaj.com